Pikantne Taco BEERbacoa

Pikantne Taco BEERbacoa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych Tacos BEERbacoa. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz muszle taco stand 'n, ser queso fresco, meksykańskie piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Wolno-Cooker Pikantne Beerbacoa Tacos, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos), oraz Pikantne Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na wysokim ogniu. Doprawić mostek solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni. Gotować mostek w oleju o 3 protokół z każdej strony lub do brązowego. Ostrożnie przenieść mostek do powolnej kuchenki i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Tymczasem w blenderze umieść składniki chipotle salsa. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połowę salsy wlać do wolnej kuchenki (ok.1 szklanki). Przykryć i schłodzić pozostałą salsę. Przykryć powolną kuchenkę; gotować na wysokim ustawieniu ciepła 4 do 4 1/2 godziny lub aż mostek jest bardzo delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Tymczasem, w tej samej patelni, dodać 1 łyżeczkę oleju; ciepła na dużym ogniu. Wymieszać w plasterkach cebuli. Zmniejszyć ogień średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula są karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjąć z patelni; przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć mostek z wolnej kuchenki i rozdrobnić widelcem. Rozgrzej karmelizowaną cebulę. Łyżka mostka do każdej skorupy taco, a top z karmelizowaną cebulą. Łyżka 1 łyżka reserved salsy na każdej; top z queso fresco i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Queso FrescoQueso Fresco
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn