Pikantne Taco BEERbacoa

Pikantne Taco BEERbacoa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych Tacos BEERbacoa. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz muszle taco stand 'n, ser queso fresco, meksykańskie piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Wolno-Cooker Pikantne Beerbacoa Tacos, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos), oraz Pikantne Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na wysokim ogniu. Doprawić mostek solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni. Gotować mostek w oleju o 3 protokół z każdej strony lub do brązowego. Ostrożnie przenieść mostek do powolnej kuchenki i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Tymczasem w blenderze umieść składniki chipotle salsa. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połowę salsy wlać do wolnej kuchenki (ok.1 szklanki). Przykryć i schłodzić pozostałą salsę. Przykryć powolną kuchenkę; gotować na wysokim ustawieniu ciepła 4 do 4 1/2 godziny lub aż mostek jest bardzo delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Tymczasem, w tej samej patelni, dodać 1 łyżeczkę oleju; ciepła na dużym ogniu. Wymieszać w plasterkach cebuli. Zmniejszyć ogień średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula są karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Wyjąć z patelni; przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wyjąć mostek z wolnej kuchenki i rozdrobnić widelcem. Rozgrzej karmelizowaną cebulę. Łyżka mostka do każdej skorupy taco, a top z karmelizowaną cebulą. Łyżka 1 łyżka reserved salsy na każdej; top z queso fresco i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Queso FrescoQueso Fresco
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn