Pikantne Słodkie Ziemniaki

Pikantne Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych słodkich ziemniaków. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól koszerna i pieprz, Marmolada pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Wolnoopalacz z ziemniakami i słodką papryką, Core pikantne słodkie ziemniaki z pikantną limonką i kolendrą, oraz Pikantne Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ziemniaki w dużym garnku z wrzącą wodą do miękkości, około 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka. Zacieru z maślanką, marmoladą, masłem, ostrym sosem, solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Smak dostosować przyprawy i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn