Pikantne Szkliwione Żeberka Wieprzowe

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Pikantne glazurowane żeberka wieprzowe mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 362 kalorie, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, brązowy cukier, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostre Koreańskie Szkliwione Żeberka Wieprzowe, Słodko-pikantne pomarańczowe glazurowane grillowane żeberka wieprzowe, oraz Żeberka Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gochujang ubijać, brązowy cukier, sos sojowy, ocet i olej w małej misce, aż będzie gładka; doprawić solą.
Wrzucić żeberka i połowę marynaty w naczyniu do pieczenia 13x9"; odstawić pozostałą marynatę. Żebra przykryć folią i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Żeberka piec, przykryte, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny. Odkryć i zwiększyć temperaturę piekarnika do 232°. pieczeń, obracając od czasu do czasu i szczotkowanie z zarezerwowanej marynaty w ciągu ostatnich 5 minut, aż żeberka są głęboko rumiane, szkliwione, i przetargu widłowego, 40-45 minut dłużej.
Czy z wyprzedzeniem: żeberka można marynować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.