Pikantne przegrzebki Morskie i Pasta do włosów anielskich
Pikantne Morskie przegrzebki i Anioł włosów makaron może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka angel hair makaron, pietruszka z płaskim liściem, bazylia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Angel Hair makaron z przegrzebkami i rukolą, Angel Hair Makaron Z Przegrzebkami I Rukolą, oraz Zapiekane przegrzebki z anielskim makaronem.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z anielskimi włosami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, 4 do 5 minut.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Mieszać w czosnku i gotować tylko do pachnące i zmięknie, o 1 minutę. Pokroić przegrzebki ponad 3 / 4-cala grubości na pół tak będą gotować równomiernie; wymieszać przegrzebki, bazylia, i pietruszka na patelni. Gotować i delikatnie mieszać tylko do przegrzebki czuć lekko twarde po naciśnięciu palcem, 2 do 3 protokół. Przegrzebki staną się twarde i żucia, jeśli rozgotowane. Wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Wlać śmietanę, jeśli lubisz grubszy SOS. Doprowadzić mieszaninę tylko na wolnym ogniu.
Podawać na gorącym anielskim makaronie; posypać do smaku parmezanem.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.