Pikantne Piwo-Awokado
Pikantne piwo-poobijane awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 348 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, proszek do pieczenia, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Piwo-Awokado, Crispy Beer Battered Avocado Tacos, oraz Beer Battered Cod, Avocado & Bacon Tacos.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną, piwo i sos Sriracha z trzepaczką na gładką masę.
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. wrzucić awokado ćwiartki z sokiem z limonki. Pracując w małych partiach, zanurz ćwiartki awokado w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Podawać smażone awokado na ciepło, udekorowane pomidorem.