Pikantne Pieczone Krewetki

Pikantne Pieczone Krewetki

Instrukcje

1
Dodaj krewetki i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Piec aż krewetki są gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Udekoruj klinami cytrynowymi i podawaj krewetki z francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Garnish with lemon wedges and serve shrimp with French bread.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn