Pikantne smażone grzyby Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka imbiru, mielonego pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Słodko-pikantne pieczarkowe smażenie, Pikantne Kiełki Smażone, oraz Pikantne krewetki smażone.
Instrukcje
1
Podgrzać pierwsze składniki 3 na dużej patelni na średnim ogniu; smażyć 1 minutę lub aż kminek zacznie ciemnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj imbir do patelni; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj czerwoną cebulę i kozieradkę; smażyć 2 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj sól i jalapeo; saute 2 minuty lub aż cebula zmięknie i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania Szkła
5
Dodaj kolendrę, czerwony pieprz, i mielony czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
6
Dodać grzyby; gotować 7 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać w pomidorze, sos pomidorowy, 2 łyżki kolendry, i Garam Masala; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut lub aż sos zgęstnieje.