Pikantne pestki dyni i żytnia Granola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj pikantnych nasion dyni i żytniego Granolanu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spiced migdał i pestki dyni Granola, Pomarańcza, pestki dyni i wędzona migdałowa Granola, oraz Batoniki Z Ziaren Dyni Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
W dużej misce umieścić płatki żytnie, pestki dyni, parmezan, gorczycę, sól i pieprz i wymieszać, aby połączyć; odstawić.
Umieścić białko jaja, olej, i Worcestershire w małej misce i ubijać, aż Spieniony i dokładnie połączone.
Skropić mieszaninę żyta i wymieszać, aż żyto zostanie dokładnie pokryte.
Rozprowadzić mieszaninę w cienkiej, równej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika, umieść ją na stojaku z drutu i całkowicie ostudź granolę. (Będzie chrupiące, jak ostygnie.) Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni.