Pikantne Pestki Dyni
Pikantne pestki dyni to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskiej margaryny, chili w proszku, sos tabasco, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni, oraz Risotto Z Kaczką I Dynią Z Pikantnymi Pestkami Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pestki dyni na nieprzetworzonej blasze.
Wymieszać razem SOS marg i Tabasco i skropić nasionami.
Połącz przyprawy i posyp obtoczone nasiona. Rzuć dobrze płaszcz.
Piec w temperaturze 149° / 150C stopni 35-45 minut, aż złoty kolor i chrupiące, mieszając nasiona raz w połowie pieczenia.Przechowywać w szczelnym pojemniku.