Pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami
Przepis pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1173 kalorii, 41g białka, oraz 98 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz śmietanę, szczypiorek, płynny skondensowany bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinakowy Karczoch i naleśniki Brie ze słodkim miodowym sosem, Naleśniki Z Indyka (Pikantne Naleśniki), oraz Słodkie lub słone naleśniki białkowe.
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.