Pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami

Pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami
Przepis pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1173 kalorii, 41g białka, oraz 98 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz śmietanę, szczypiorek, płynny skondensowany bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinakowy Karczoch i naleśniki Brie ze słodkim miodowym sosem, Naleśniki Z Indyka (Pikantne Naleśniki), oraz Słodkie lub słone naleśniki białkowe.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn