Pikantne Kulki Ryżowe

Pikantne Kulki Ryżowe
Pikantne kulki ryżowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Idź do sklepu i odbierz cukier. kawałek imbir, lepki ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Spaghetti i pikantne kulki ryżowe, Pikantne kulki ryżowe nadziewane serem pleśniowym plus dodatek bonusu na brunch!, oraz Pikantne Kulki Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
W średniej misce moczyć ryż w 2 szklankach wody przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić; położyć na talerzu.
3
W średniej misce, połączyć wieprzowinę, jajko, sos sojowy, cukier, zielona cebula, imbir, i chile. Przykryć i schłodzić, aż ryż będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mieszaninę wieprzową podzielić na 32 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Zwinąć w kulki, a następnie zwinąć kulki w ryż. Włóż kulki do parowników wyłożonych pergaminem (patrz jak parować Dim Sum, poniżej). Gotować, aż ryż będzie miękki i wieprzowina jest gotowane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Podawać natychmiast.
7
Jak parować Dim Sum: Zmierz kosz na parowiec i wybierz garnek o średnicy co najmniej 2 cali. szerzej. Aby pierogi nie sklejały się, Wytnij koło pergaminu 1 w. mniejsza średnica niż kosz (dzięki czemu para może płynąć wokół krawędzi) i dopasować ją.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Kosz ParowyKosz Parowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby uzyskać 1 in. do góry i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Najpierw wypełnij kosz dim sum, a następnie włóż go do garnka. Przykryć i gotować, dodając gorącą wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn