Pikantne krewetki i Kaboby warzywne
Jeśli 1,03 zł za porcję spada w budżecie, pikantne krewetki i Kaboby warzywne mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz cukinię, 3/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Krewetki i warzywa Kabobs, Margarita krewetki i warzywa Kabobs, oraz Osty Swordfish Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki i warzywa wątku na 24 drewniane szaszłyki; miejsce w płytkim naczyniu.
Wymieszać dressing, kolendra, 2 łyżeczki. Skórka z limonki i 1/2 łyżeczki. zmielony czerwony pieprz do wymieszania.
Wlać kabobs; obrócić, aby równomiernie pokryć kabobs. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wyjąć kaboby z marynaty; wyrzucić marynatę. Grill kabobs 6 do 8 min. lub aż krewetki zmienią kolor na różowy, obracając się po 4 min. W międzyczasie wymieszaj majonez, czosnek, sok z limonki, pozostałą skórkę i pozostały zmielony czerwony pieprz.
Podawać kabobs z mieszaniną majonezu.