Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą

Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać przyprawy przetarte kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 5,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 88g białka, oraz 42g tłuszczu. Mieszanka ziaren kukurydzy, cukru, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy, Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, oraz Kotlety jagnięce z przyprawami z sosem Winogronowo-migdałowym i Harves dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet, cukier i 3/4 łyżeczki soli w dużej misce i mieszaj, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać czerwoną cebulę i miętę i dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Roztopić masło w 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać kukurydzę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziarna będą bardzo gorące, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Przenieś kukurydzę do dużej miski z czerwoną cebulą i wrzuć, aż wszystko będzie równomiernie pokryte. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszać razem garam masala, cayenne, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i 2 łyżeczki soli w małej misce. Kotlety jagnięce natrzeć 1 łyżką oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Garam MasalaGaram Masala
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Posypać kotlety z obu stron mieszanką przypraw, a następnie za pomocą rąk wcierać mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej żeliwnej patelni na dużym ogniu, aż zacznie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj tyle kotletów jagnięcych, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż rumiane na dnie, 2 do 3 protokół. Flip i brązowy po drugiej stronie, kolejne 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
10
Wyjąć i odstawić na bok. Powtórz proces z pozostałymi kotletami.
11
Podzielić mieszaninę kukurydzy i kotlety między cztery płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn