Pikantne kanapki z indykiem i Szwajcarią

Pikantne kanapki z indykiem i Szwajcarią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych kanapek z indykiem i Szwajcarem. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 51g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz brązową musztardę, ser szwajcarski, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 43 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem i Szwajcarem, Apple-Szwajcarskie Kanapki Z Indykiem, oraz Pikantne Kanapki Z Grilla.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać czerwoną cebulę, tymianek, majonez i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Część tej mieszanki rozprowadzić na jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Masło rozłożyć na drugą stronę kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Miejsce 4 kromki chleba na patelni z boku masła w dół. Na każdej kromce chleba warstwa 1/4 pokrojonego indyka, następnie 2 kromki pomidora, a na wierzchu 2 kromki szwajcarskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pozostałe kromki chleba ułożyć na wierzchu z masłem do góry. Gdy dna kanapki są złoty brąz, odwróć, i gotować, aż złoty z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn