Pikantne jajka z groszkiem i szalotką
Pikantne jajka z groszkiem i szalotką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, groszek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Groszek z szalotką i pancettą, Groszek Z Pancettanem I Szalotką, oraz Groszek I Szalotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i gotować 3 do 4 protokół.
Jajka ubić z solą i pieprzem, połączyć z szalotką, następnie wymieszać z serem i groszkiem, gotować od 3 do 4 minut, aż jajka ujędrnią się, ale jeszcze nie wyschną.