Pikantne curry z bakłażanem i zieloną fasolą

Pikantne curry z bakłażanem i zieloną fasolą
Przepis Pikantny bakłażan i Green Bean Curry jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 348 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażana, siekany imbir, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan Zielone Curry, Zielone Curry z kurczakiem i bakłażanem, oraz Wieprzowina i bakłażan z zielonym Curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Laurenz V Charming Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa Pikanteria Veltlinera tworzą fascynującyowocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatne owocekwasowość. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn