Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Saucy ciasto cytrynowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantne Ciasto Budyniowe Mocha, Pikantny Budyń Mocha, oraz Ciasto Cytrynowo-Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij białka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Żółtka ubić lekko w dużej misce na średniej prędkości; ubić w mleku, skórce z cytryny i soku z cytryny, aż dobrze wymieszane. Ubić w cukrze, mące i soli, aż będzie gładka. Złóż na ubite białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Białka Jaj
Skórka Z Cytryny
żółtko Jaja
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do zapiekanki 1-ćwiartkowej.
5
Umieść zapiekankę w kwadratowej patelni, 9x9x2 cale, na stojaku piekarnika; wlać bardzo gorącą wodę (1 cal głębokości) do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną. Natychmiast przechowywać w lodówce pozostałe ciasto budyniowe po podaniu.