Pikantne Ciasto Cytrynowe

Pikantne Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Saucy ciasto cytrynowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantne Ciasto Budyniowe Mocha, Pikantny Budyń Mocha, oraz Ciasto Cytrynowo-Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Żółtka ubić lekko w dużej misce na średniej prędkości; ubić w mleku, skórce z cytryny i soku z cytryny, aż dobrze wymieszane. Ubić w cukrze, mące i soli, aż będzie gładka. Złóż na ubite białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do zapiekanki 1-ćwiartkowej.
5
Umieść zapiekankę w kwadratowej patelni, 9x9x2 cale, na stojaku piekarnika; wlać bardzo gorącą wodę (1 cal głębokości) do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną. Natychmiast przechowywać w lodówce pozostałe ciasto budyniowe po podaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn