Pikantne Chili Z Wołowiną I Fasolą
Spicy Beef & Bean Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2447 kalorii, 137g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 13,3 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanina a. 1. odważny i pikantny sos, olej, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zdrowe pikantne chili z wołowiną i czarną fasolą, Slow-Cooker Spicy Southwest Beef and Bean Chili, oraz Pikantne Chili Z Dwoma Fasolami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać mięso i cebulę w gorącym oleju w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu 4 do 5 min. lub aż mięso będzie równomiernie rumiane.
Dodaj sos stek i pomidory z ich cieczy; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 30 do 40 min. albo dopóki mięso nie będzie miękkie.
Wymieszać z fasolą. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.