Pikantne Bułeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj pikantnych bułek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Bułeczki Śniadaniowe, Pikantne Bułeczki "Kiełbasa", oraz Pikantne Spiralne Nadziewane Rolki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki starter biszkopt w misce do mieszania. Powstała mazia powinna wyglądać mokro i lekkomyślnie. Owinąć miskę i pozostawić w kącie (najlepiej ciepłym) na cztery godziny lub tak długo, jak na noc.
Połącz wszystkie suche składniki ciasta w dużej misce lub misce do mieszania na blat miksera.
Wymieszaj je mechanicznie lub ręcznie, tak aby wszystkie były równomiernie rozmieszczone.
Dodać wodę, jedną filiżankę biszkoptu i masło i wymieszać do połączenia.
Dodaj jajko. Chcesz to zrobić po maśle, żeby jajko nie gotowało.
Wymieszać ręcznie przez dziesięć do piętnastu minut (trzy do pięciu przy pomocy kuchennej przy użyciu łopatek na średniej prędkości), aż ciasto utworzy gładką pastę. Powinien być lepki i rozciągliwy, ale niezbyt mokry. Jeśli używasz maszyny; Przełącz na hak do ciasta i mieszaj przez kolejne pięć minut na medium; jeśli jesteś ręczny, obróć ciasto na mąkę i wyrabiaj z niego piekło przez siedem minut.
W jeszcze innej misce, dodać oliwę z oliwek i dać wir. Uformuj ciasto w kulkę i zwiń je w oleju, aby wszędzie było tłuste. Przykryj miskę plastikiem i odstaw na godzinę w ciepłym kącie.
Do nadzienia, zrobić żeliwne grzyby, ale dodać 2 funty pokrojonej szalotki. Gdy szalotka zacznie brązowieć, dodaj 1/2 szklanki śmietany i zmniejsz o połowę. Odstawić.
Uformuj rolki: na powierzchni z mąką delikatnie rozwałkuj ciasto na kwadrat o wymiarach 12 na 18 cali.
Rozłóż Sherry, masło, szalotkę i grzybową maź po całym gigantycznym placu ciasta na blacie. Upewnij się, że rozłożone równomiernie aż do krawędzi. Nałożyć koperek i ser w podobny sposób; równomiernie rozprowadzić aż do narożników arkusza ciasta.
Całość posypać solą i zmielić pieprzem i rozgrzać piekarnik do 35
Jakby to było połączenie—to prawda-ostrożnie zwinąć prostokąt w siebie. Zacznij od dołu i zwijaj się do wewnątrz, aż będziesz miał wybrzuszoną kłódkę. Użyj ostrego noża i pokroić rolki z lewej strony dziennika. Możesz zrobić je tak grube, jak chcesz; lubimy nasze o grubości około dwóch cali.
Ostrożnie ułóż bułki obok siebie na wysmarowanej (z masłem) patelni do pieczenia i przykryj je luźno plastikiem.
Kiedy trzydzieści minut-minimum!- minęła, wsuń bułki do piekarnika i piecz przez piętnaście do dwudziestu minut. Kiedy zaczną pachnieć niesamowicie, sprawdź je. Szukasz ładnego złocisto-brązowego odcienia na górze każdej z nich.
BEVERAGEBear Valley Black Flag Imperial StoutSOUNDTRACKInca Ore "ptaki w 56 krzakach"
Przedruk za zgodą the Hot Knives Vegetarian Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher