Pikantna zupa z fasoli i kiełbasy z indyka

Pikantna zupa z fasoli i kiełbasy z indyka

Instrukcje

1
Dodać kiełbasę z indyka i posiekany czosnek i podsmażyć, aż kiełbasa jest złoty brąz i gotowane przez, rozbijając kiełbasę z tyłu widelca, o 5 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj pomidory z sokami, pokrojone chili jalapeño, mielony kminek i posiekany świeży rozmaryn i gotuj na wolnym ogniu 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać fasolę garbanzo z ich płynem i bulionem z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować zupę 15 minut. Wymieszaj ze świeżym sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Podgrzać na średnim ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Kminek MielonyKminek Mielony
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
4
Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Posypać zupę posiekaną świeżą kolendrą i top z plasterkami awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
6
Podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Serve immediately.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn