Pikantna Zupa Z Chard

Pikantna Zupa Z Chard
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnej zupy z Chard. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz jajka na twardo, nasiona kminku, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego, Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską, oraz Pikantny Chard Szwajcarski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić łodygi chard na 1/2-calowe kawałki i liście na 1-calowe kawałki; przechowywać oddzielnie. Toast kminek i nasiona kminku na patelni na średnim ogniu, 1 do 2 protokół. Ostudzić, następnie zmielić w młynku do przypraw lub przenieść do zamykanej plastikowej torby i zmiażdżyć ciężką patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać łodygi chard i cebula i gotować, aż zmiękną, 5 do 6 protokół. Oczyścić miejsce na patelni, następnie dodać pastę pomidorową, harissę, czosnek i zmielone przyprawy. Gotować 2 minuty, następnie wymieszać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
HarissaHarissa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj liście chard, bulion z kurczaka i 1 szklanka wody, doprowadzić do szybkiego dusić i gotować, aż chard jest miękka, o 10 protokół. Wycisnąć sok z 1/2 cytryny i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wymieszać jogurt, sok z pozostałej 1/2 cytryny i szczyptę soli. Podziel zupę między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać jajka, chipsy pita i dolać mieszanki jogurtu; skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn