Pikantna zupa kokosowa wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 2,68 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka brązowego cukru, sos rybny, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantna Zupa Kokosowa, Pikantna Kokosowa Zupa Curry, oraz Pikantna Zupa Kokosowo-Dyniowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w małym garnku na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać trawę cytrynową, imbir, i chile i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Ostrożnie dodać bulion, mleko kokosowe i cukier i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Trawa Cytrynowa
Imbir
Papryka Chili
Stado
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać tofu, groszek, i groszek śnieżny i gotować, aż groszek śnieżny są gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny
Groch
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z bazylią, sokiem z limonki i sosem rybnym.