Pikantna Zupa Awokado-Ogórkowa
Pikantna zupa awokado-ogórkowa może być właśnie zupą, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, tajską pastę curry, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantne udko z kurczaka z ogórkiem awokado Salsa, Pikantny Tunan i awokado ogórek Sushi Bites, oraz Pikantne Tunan Avocado ogórkowe przekąski z marynowanym imbirem.
Instrukcje
W robocie kuchennym puree ogórki, aż będą gładkie.
Dodaj awokado, pasta curry, cukier, Skórka z limonki i chile. Proces aż do wymieszania.
Dodaj 3 1/2 szklanki wody, mleko kokosowe i sok z limonki i proces do gładkiej.
Przelać zupę do dużej miski i doprawić solą. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż schłodzone, 15 minut.
Tymczasem, na patelni, toast kokosa na małym ogniu, mieszając kilka razy, aż lekko rumiane i chrupiące, 3 protokół.
Kadzi zupę do małych miseczek lub filiżanek, udekorować tosty płatki kokosowe i gałązki kolendry i służyć.