Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado

Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado
Przepis Pikantny Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz Salsan z Czarnej Fasoli awokado jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 767 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, ser cheddar, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki z czarnej fasoli z awokado i salsą pomidorową, Enchiladas z kurczaka z czarnej fasoli z pikantną salsą z awokado-pomidorem, oraz Trio owocowych dodatków do lodów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zapiekanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. W dużej misce, ubij razem jajka i mleko, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj grzanki i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3
Dodać pozostałe składniki i wymieszać.
4
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec, aż rumiane i puffy, 45 do 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
6
Na cebulę i dżem grzybowy: na dużej patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, grzyby, cukier, ocet i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
DżemDżem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wszystko razem wymieszać i gotować przez 5 minut. Włącz ogień do niskiej i gotować, mieszając często, aby zapobiec spalaniu, aż cebula są karmelizowane, 20 do 25 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Wyjąć z patelni i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wymieszać wszystkie składniki razem, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
2
Podawać pikantną zapiekankę z różnymi dodatkami.;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn