Pikantna Wołowina Chili
Przepis Spicy Slow-Cooker Wołowina Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka mielonego kminku, salsy, piwa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spicy Slow Cooker Wołowina Chili, Slow-Cooker Spicy Southwest Beef and Bean Chili, oraz Slow-Cooker Pikantne Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa bulion w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 2 do 3 minut lub do gotowania na wolnym ogniu.
Umieścić papryki ancho chile w blenderze.
Wlać gorący bulion na paprykę; odstawić 10 minut. Trzymając pokrywkę ręcznikiem, paprykę i bulion przetwarzać, aż będzie gładka.
Posypać mąką, kminkiem i solą na London broil.
Umieścić wołowinę w 4-qt. powolna kuchenka.
Dodaj posiekaną cebulę, mielony czosnek, oregano, piwo, 1 szklankę wody i mieszankę pieprzu. Przykryć i gotować na wysokie 3 do 4 godzin (lub na niskie 5 do 6 godzin) lub aż wołowina będzie miękka. Top z połową papryki jalapeo, kwaśną śmietaną i schłodzoną salsą.
Podawać z krakersami solonymi.
Uwaga: testowaliśmy Z Los Chileros de Nuevo Mexico całe ancho chiles.