Pikantna Wieprzowina Curry

Pikantna Wieprzowina Curry
Pikantny Curry wieprzowina może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Jeśli masz trawę cytrynową, pomidory w puszkach, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy, Wieprzowina Indad (wieprzowina duszona na słodko i słono), oraz Pikantna Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Pokroić wieprzowinę w 2-calową kostkę. W blenderze umieścić cebulę, czosnek, piernik, kurkumę i czerwoną paprykę. Przykryć; zmiksować na średniej prędkości około 1 minuty, zatrzymując blender często, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
KurkumaKurkuma
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W piecu holenderskim 4-quart, rozgrzać oleje na średnim ogniu. Stopniowo i ostrożnie wlać mieszaną mieszaninę do oleju (olej rozpryskuje się).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać z wieprzowiną, pomidorami, trawą cytrynową i sosem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Sos RybnySos Rybny
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Podawać na ryżu; udekorować kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn