Pikantna Wieprzowina Curry
Pikantny Curry wieprzowina może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Jeśli masz trawę cytrynową, pomidory w puszkach, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy, Wieprzowina Indad (wieprzowina duszona na słodko i słono), oraz Pikantna Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w 2-calową kostkę. W blenderze umieścić cebulę, czosnek, piernik, kurkumę i czerwoną paprykę. Przykryć; zmiksować na średniej prędkości około 1 minuty, zatrzymując blender często, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie.
W piecu holenderskim 4-quart, rozgrzać oleje na średnim ogniu. Stopniowo i ostrożnie wlać mieszaną mieszaninę do oleju (olej rozpryskuje się).
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z wieprzowiną, pomidorami, trawą cytrynową i sosem rybnym.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka.
Podawać na ryżu; udekorować kolendrą.