Pikantna Wegetariańska czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, fasola, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Fasola wegetariańska i ryż, oraz Wegetariańskie Tostadas z pikantną czarną fasolą (+bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w dużej misce. Przykryć wodą i namoczyć na noc. Spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ustaw duży ciężki rondel (holenderski piekarnik działa dobrze) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj olej iduś czosnek, marchew, seler, cebula i papryka, około 5 minut. Przyprawić paprykę (nie dodawaj soli na tym etapie, bo fasola będzie twarda podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
4
Dodaj tered fasola, liście jarmużu, chipotles i sos, Worcestershire, wędzona papryka, cebula w proszku, tymianek, oregano icayenne. Dobrze wymieszać, aby wszystko połączyć, a następnie dodać liście laurowe i 8 filiżanek. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż mieszanina fasoli zgęstnieje, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Marynowana Fasolka Szparagowa
Ramię
Słonina Wieprzowa
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Jarmuż
5
W razie potrzeby dodaj więcej wody. Dobrze doprawić solą, gdy fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Po zakończeniu usuń liście laurowe. Następnie ostrożnie kadzi około 1 szklanki mieszanki fasoli w robocie kuchennym i puree (lub zacieru widelcem). Przecier odstawić na patelnię, posmakować i ponownie doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Chochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Na tym etapie dodaj ostry sos do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8
Podawać czerwoną fasolę na parze z białym ryżem i udekorować plasterkami szalotki i asqueeze świeżego soku z cytryny.