Pikantna Warzywna Zupa Wołowa

Pikantna Warzywna Zupa Wołowa
Pikantna zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, Bazyl, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Pikantny Gulasz Warzywny Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz Trim z pieczeni i pokroić w kostkę 1 cala.
2
Umieść mięso w dużym garnku na średnim ogniu z olejem, cebulą i czosnkiem i gotuj, mieszając, aż mięso będzie rumiane i cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wlać bulion, pomidory i wodę. Wymieszać z mieszanymi warzywami, grzybami i selerem. Doprawić oregano, tymiankiem, bazylią, pietruszką i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 75 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wymieszać z makaronem i gotować 10 minut więcej, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn