Pikantna Tarta Pomidorowa (Ciasto)
Pikantna tarta pomidorowa (ciasto) wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, pomidory, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Tart' n ' Tangy Vegetables, Pikantna Tarta Cytrynowo-Orzechowa, oraz Tarta i pikantne batony żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 9-calową patelnię tartą masłem.
Na przygotowaną patelnię ułożyć ciasto.
Liście ubić z 3 gałązek oregano i 3 gałązek tymianku z musztardą Dijon, miodem, czosnkiem i oliwą z oliwek na kremową pastę.
Rozprowadzić mieszaninę na dnie skorupy ciasta, aby całkowicie pokryć.
Połóż plastry pomidora na mieszaninie musztardy, pokrywając dno skorupy.
Na tartę posypać parmezanem, na wierzch listkami z 1 gałązki oregano i 1 gałązką tymianku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i nadzienie jest gotowane przez, o 45 protokół.
Podawać na ciepło lub na zimno.