Pikantna Tarta Gruszkowa

Pikantna Tarta Gruszkowa
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 264 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką gruszki, miód, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pikantne Tarty Gruszkowe, Pikantna Tarta Farro, oraz Tarta Tymiankowa Pikantna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób skorupę tarty: w robocie kuchennym, impuls 1 1/4 szklanki mąki, sól, szałwia, masło i skrócenie 3 lub 4 razy, aż tłuszcze są wielkości grochu i pokryte mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj 3 do 4 łyżek. woda z lodem i pulsować jeszcze kilka razy, aż ciasto zacznie się formować i odciągnie od wnętrza miski. Uformuj ciasto na dysk, owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 11 cali. koło. Linia a 9-in. tart pan z ciasta, naciskając na boki; trim nadmiar wzdłuż krawędzi. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ułóż kawałek folii lub pergaminu (wystarczająco duży, aby powiesić nad krawędzią patelni) na wierzchu ciasta i wypełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec do wyschnięcia ciasta, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij skorupę tartą z piekarnika i ostrożnie wyciągnij folię i fasolę lub ciężarki. Powrót tarta powłoki do piekarnika i piec, aż centrum jest suche i światło złoty, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Wykonaj nadzienie: w średniej misce połącz gruszki, sok z cytryny i szałwię. Równomiernie pokruszyć około 3/4 sera w ciepłej skorupce tarty. Ułóż plasterki gruszki w zachodzącej na siebie spirali, zaczynając od zewnętrznej krawędzi i pracując w kierunku środka. Pozostałą fetę pokruszyć na gruszkach, następnie skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SerSer
MiódMiód
GruszkaGruszka
Ser FetaSer Feta
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Piec, aż ser będzie złoty kolor, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
* Bartlett, Bosc, i Comice gruszki działają dobrze w tym przepisie. Obierz je, jeśli wolisz, lub jeśli są niedojrzałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn