Pikantna Smażona Fasolka Szparagowa
Pikantna smażona fasolka szparagowa jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sos stir-fry, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażona Fasolka Szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona fasolka szparagowa.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać sos do smażenia i pastę czosnkową chili; odstawić.
W 12-calowej patelni nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego.
Dodaj zieloną fasolkę. Wrzucić gorący olej i gotować 5 do 7 minut, mieszając co minutę, aż jasnozielony i chrupiące przetargu (mieszanina może rozprysk podczas gotowania). Fasola skwierczy, pęcherze i brązowieje w plamach.
Usunąć fasolę z patelni z rowkiem łyżką; dodać do mieszaniny sosu i wrzucić do herbu.
Umieścić w misce; posypać sezamem.