Pikantna Sałatka Toskańska

Pikantna Sałatka Toskańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej toskańskiej sałatki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 53 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, kłosy kukurydzy na kolbie, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Toskańska, Toskańska Sałatka Chlebowa, oraz Toskańska Sałatka Chlebowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa z kukurydzą i pomidorami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
ZieloniZieloni
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
3
Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn