Pikantna sałatka pomarańczowo-Jicama

Pikantna sałatka pomarańczowo-Jicama
Pikantna pomarańcza i sałatka Jicama może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz sól, kolendra, jicama sticks, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomarańczowa Sałatka Jicama, Pomarańcza-Sałatka Jicama, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama.

Instrukcje

1
Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe sekcje do miski; wylać i zarezerwować sok pomarańczowy do innego użycia. Wrzucić plastry pomarańczy z plasterkami cebuli i jicama, posypać kolendrą i doprawić solą i cayenne. Przykryć i schłodzić sałatkę do czasu wystygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
JicamaJicama
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podawać na zimno lub lekko schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn