Pikantna sałatka pomarańczowo-Jicama
Pikantna pomarańcza i sałatka Jicama może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz sól, kolendra, jicama sticks, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomarańczowa Sałatka Jicama, Pomarańcza-Sałatka Jicama, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama.
Instrukcje
Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe sekcje do miski; wylać i zarezerwować sok pomarańczowy do innego użycia. Wrzucić plastry pomarańczy z plasterkami cebuli i jicama, posypać kolendrą i doprawić solą i cayenne. Przykryć i schłodzić sałatkę do czasu wystygnięcia, około 2 godzin.
Podawać na zimno lub lekko schłodzone.