Pikantna sałatka pomarańczowo-Jicama

Pikantna sałatka pomarańczowo-Jicama
Pikantna pomarańcza i sałatka Jicama może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz sól, kolendra, jicama sticks, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomarańczowa Sałatka Jicama, Pomarańcza-Sałatka Jicama, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama.

Instrukcje

1
Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe sekcje do miski; wylać i zarezerwować sok pomarańczowy do innego użycia. Wrzucić plastry pomarańczy z plasterkami cebuli i jicama, posypać kolendrą i doprawić solą i cayenne. Przykryć i schłodzić sałatkę do czasu wystygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
JicamaJicama
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać na zimno lub lekko schłodzone.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn