Pikantna Polędwica Wołowa
Pikantna polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz goyan oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Pikantna Polędwica Wieprzowa, Pikantna Polędwica Glazurowana, oraz Polędwiczki wieprzowe z pikantnym sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawić adobo po obu stronach.
Rozgrzać masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj steki na patelni i gotować, aż dobrze rumiane i średnio rzadkie, rzut raz, o 6 protokół.
Przenieść mięso na talerz; przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Niższe ciepło do średniego.
Dodać czosnek na patelni i gotować, aż światło złoty kolor, o 1 minutę.
Dodać pietruszkę i gotować 30 sekund więcej.
Steki dziel równomiernie pomiędzy serwowane potrawy. Top steki równomiernie z mieszanką czosnku.