Pikantna Pieczeń Pot
Pikantna pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 240 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pieprz, marchew, dno okrągły pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni. Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać pieczeń; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodać bulion wołowy i kolejne 5 składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut.
Dodaj marchew, seler, i cebula; gotować 45 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. Rezerwy warzyw do innych zastosowań, w razie potrzeby.
Wyjąć mięso z bulionu i pokroić na 5 (6-uncji) porcji; umieścić w 5 oznakowanych ciężkich, Zip-top plastikowych torbach. Przechowywać w lodówce do 4 dni lub w zamrażarce do 3 miesięcy. Odcedzić bulion i zarezerwować dla innych zastosowań, w razie potrzeby.