Pikantna papryka czerwona i cebula Maca Brei
Pikantna papryka czerwona i cebula Maca Brei może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, Maca Brei, oraz Maca Brei dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij MACE na mniej więcej 1-calowe kawałki na durszlak, a następnie spłucz pod gorącą wodą z kranu, aż kawałki zmiękną, 1 do 2 minut.
Lekko ubić jajka z solą, pieprzem i 1 łyżką koperku w dużej misce i wymieszać z Macami, aż będą dobrze pokryte.
Gotować cebulę i paprykę w oleju w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć, 8 do 10 protokół.
Dodać mieszaninę Macy, następnie zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiej i smażyć, często mieszając i rozbijając grudki, aż MACE są dobrze rumiane, o 17 protokół. Doprawić solą, a następnie posypać pozostałym 1/2 łyżki koperku.