Pikantna Marynowana Okra

Pikantna Marynowana Okra
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pikantna marynowana Okra może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek, okra i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Okra, Pikantna Marynowana Okra, oraz Pikantna Marynowana Okra.

Instrukcje

1
Okra umyć, lekko pocierając, aby usunąć brud i fuzz. Wysterylizować 2 (1 kwarta ) słoiki do konserw i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 10 minut, pozostawić do ostygnięcia przed napełnieniem okrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Połącz ocet jabłkowy, wodę, czosnek, płatki czerwonej papryki, wędzoną paprykę, sól i ziarna pieprzu do wrzenia w dużym garnku na średnim ogniu. Zmniejsz temperaturę i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Zdjąć z ognia.
4
Świeże, oczyszczone okra pakować luźno do słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
5
Wlać gorącą solankę na okrę, napełniając słoiki do góry. Uszczelnij słoiki, upewniając się, że wyczyściłeś obręcze słoika z wszelkich pozostałości. Słoiki przechowywać w lodówce. Pozostawić zawartość do marynowania co najmniej tydzień minimum przed jedzeniem, najlepiej dwa tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn