Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Pikantna fasola z mlekiem kokosowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 679 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pastę curry, sok z limonki, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jak gotować: Gising-gising (pikantna wieprzowina i fasolka szparagowa z mlekiem kokosowym), Filipińska fasola mung w mleku kokosowym, oraz Dyni i fasolki szparagowej w curry z mleka kokosowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć posiekaną cebulę w holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 minut; dodać czosnek, i podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj czerwoną pastę curry; smażyć 1 minutę. Wymieszaj fasolkę, pokrojone w kostkę pomidory, mleko kokosowe i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta Curry
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Podawać na ryżu basmati, i posypać dodatkami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Basmati
4
Uwaga: czerwoną pastę curry można znaleźć w azjatyckiej części dużych supermarketów lub na rynkach azjatyckich.