Pikantna Caponata Panini ... gościnny Post Michaela Natkina z roślinożernego
Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli 58 centów za porcję wpadnie w twój budżet, pikantna Caponata Panini ... gościnny Post Michaela Natkina z roślinożercy może być niesamowity wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, kaparów, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boczek, Gruszka i wędzona Gouda Panini - wpis gościnny od smakowitego widelca, Aromatyczne Pakiety tofu Michaela Natkina, oraz Michael Natkin ' s for Sabich (iracko-Żydowska kanapka z bakłażanem).
Instrukcje
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Odcedzić olej z papryki na patelnię, zastrzegając papryki. Jeśli to nie dało kilka łyżek oliwy, dodać nieco więcej oliwy z oliwek w razie potrzeby.
Dodać bakłażan, cebulę, czosnek i szczyptę soli koszernej. Wrzucić do herbu warzywa z olejem i obniżyć ogień do średniej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bakłażan jest dokładnie miękka, rumiane, i nie trzymając kształty Kostki, o 15 protokół.
Dodaj zastrzeżoną paprykę, kapary, oliwki, ocet, cukier, pastę pomidorową, kakao w proszku, cynamon, kilka mielonych czarnego pieprzu i rozmarynu. Dobrze wymieszać i gotować o 5 Więcej minut. Smak i dostosować przyprawy. Może potrzebować więcej soli, octu lub przypraw, aby stworzyć zrównoważony smak.
Zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki. W tym momencie możesz zarezerwować caponatę w lodówce na kilka dni lub zrobić panini w prawo away.To przygotuj panini, rozgrzej prasę panini lub inny zestaw do gotowania.
Ułożyć cztery kromki chleba, i góry każdy z 1/2 szklanki caponata i 1/2 szklanki sera. Przykryć pozostałą kromką chleba. Gotować, aż chleb będzie złoty kolor i ser topi się, o 4-5 protokół. Używając dużego nacisku, aby wyprodukować ładnie skompresowaną kanapkę.