Pijany SOS

Pijany SOS
Pijany sos to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 117 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oregano, ocet ryżowy, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pijany Sos Żurawinowy, Pijany Kurczak ...ciężki na sosie, oraz Pijane szparagi w sosie miodowo-czosnkowym.

Instrukcje

1
Połączyć pomidory, chiles, i wody do pokrycia w rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować, pokryte, 5 do 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Drenaż. Pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut.Pulse tomatillo mieszaniny, czosnek, i następne 5 składników 3 lub 4 razy w blenderze do posiekania. Wymieszać z serem.* Można zastąpić 1 dużą suszoną ancho chile.** Ser Cotija można zastąpić fetą. Szukaj go na rynkach łacińskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn