Pijana Salsa Peachanero
Przepis Drunken Peachanero Salsan jest gotowy w około 8 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Borracha (Pijana Salsa), Salsa Borracha (Pijana Salsa), oraz Pijana wieprzowina z salsą mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem brzoskwinie z puszki, świeżą brzoskwinię, cebulę, pieprz habanero i kolendrę w misce do mieszania; wymieszać.
Wlać sok z limonki, tequilę i oliwę z oliwek na mieszaninę i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć; przechowywać w lodówce na noc lub 8 godzin przed podaniem.