Pierś z indyka suszona cukrem i przyprawami

Pierś z indyka suszona cukrem i przyprawami
Cukrowo-przyprawowa pierś indyka wymaga około 10 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 62g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli w proszku, mielone ziele angielskie, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Indyk suszony przyprawami, Indyk suszony brązowym cukrem z sosem jabłkowo-Bourbonowym, oraz Indyk suszony brązowym cukrem w sosie z dzikich grzybów-szalotka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jasnobrązowy cukier i 5 kolejnych składników. Przetrzyj mieszaninę na piersi indyka; przykryj i schłodź 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odstawić pierś indyka w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4
Pierś z indyka umieścić na stojaku w patelni do pieczenia, pierś do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Wlać rosół z kurczaka na dno patelni. Obłożyć indyka luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przełożyć indyka na półmisek i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn