Pierś z indyka suszona cukrem i przyprawami
Cukrowo-przyprawowa pierś indyka wymaga około 10 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 62g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cebuli w proszku, mielone ziele angielskie, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Indyk suszony przyprawami, Indyk suszony brązowym cukrem z sosem jabłkowo-Bourbonowym, oraz Indyk suszony brązowym cukrem w sosie z dzikich grzybów-szalotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jasnobrązowy cukier i 5 kolejnych składników. Przetrzyj mieszaninę na piersi indyka; przykryj i schłodź 8 godzin.
Odstawić pierś indyka w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Pierś z indyka umieścić na stojaku w patelni do pieczenia, pierś do góry.
Wlać rosół z kurczaka na dno patelni. Obłożyć indyka luźno folią aluminiową.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 17
Przełożyć indyka na półmisek i odstawić na 15 minut przed krojeniem.