Piersi Z Kurczaka Ze Szpinakiem Pesto

Piersi Z Kurczaka Ze Szpinakiem Pesto
Piersi z kurczaka ze szpinakiem Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka pesto bazyliowego, połówki piersi kurczaka, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane piersi z kurczaka z pesto szpinakowym, Piersi z kurczaka z makaronem i Pesto, oraz Piersi Z Kurczaka W Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać szpinak i pesto razem w misce; rozłożyć połowę mieszaniny na dnie szklanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Na masę szpinakową ułożyć piersi z kurczaka; na wierzch wymieszać z resztą masy. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 30 minut. Odsączyć i posypać parmezanem. Powrót do piekarnika i piec, aż ser zacznie się topić i brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn