Piersi kurczaka z dzikim ryżem i szparagami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Dziki ryż i szparagi piersi kurczaka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, olej arachidowy, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Piersi z kurczaka z dzikim ryżem i figami Pilaf, Piersi z kurczaka z dzikim ryżem Alfredo, oraz Malina Glazurowana piersi z kurczaka nadziewane dzikim ryżem i Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić szparagi na kawałki 3/4 cala do 1 cala, odrzucając twarde DNA włóczni. W małej misce, wymieszać sos hoisin i brązowy cukier i odstawić. Przygotuj ryż lub podgrzej gotowany ryż i utrzymaj ciepło.
Podgrzać wok na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, posmaruj 1 łyżkę oleju wokół obręczy. Szparagi smażyć przez około 2 minuty.
Podgrzać wok do wysokiej temperatury.
Podgrzać wok do wysokiej temperatury.
Dodać 2 łyżki oleju i kawałki kurczaka i mieszać smażyć, aż kurczak nie będzie już różowy.
Dodać zarezerwowane szparagi i sos hoisin / cukier i mieszać smażyć wszystko razem, aż kawałki są pokryte sosem.