Piersi kurczaka Ryszarda
Piersi kurczaka Richarda mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka sera mozzarella, wina marsala, przyprawy do drobiu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Richard ' s Sloppy Joes, Richard Blais jako Aioli, oraz Richard Olney ' s Soupe au Pistou.
Instrukcje
Mąkę doprawić przyprawą do drobiu. Piersi z kurczaka zanurzyć w przyprawionej mące. Roztopić masło z olejem na średniej patelni na średnim ogniu, smażyć kurczaka w gorącej mieszaninie masła przez około 5 minut z każdej strony, w zależności od grubości.
Kurczaka wyjąć i odstawić na bok (ogrzać.)
Deglaze patelni z Marsala wina (deglazing jest wirowanie lub mieszając płyn w patelni do rozpuszczenia gotowanych cząstek żywności pozostałych na dnie).
Dodać posiekane grzyby, posiekaną cebulę i rozmaryn.
Saute przez 5 minut na dużym ogniu.
Powrót piersi z kurczaka na patelni, baste z kapieli, umieścić ser na piersiach i gotować przez kolejne 2 1/2 protokół z pokrywką na szczelnie. Nie dotykaj pokrywki!
Zdjąć z ognia i odstawić na 10 minut, aż piersi gotować przez. Sprawdź przyprawę i wyreguluj. Będziesz miał pulchne, soczyste piersi kurczaka można sobie wyobrazić!