Pierscionki z boczku z awokado
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Boczek pierścienie z awokado może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, ostry sos, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem, Awokado boczek Sałatka parmezan z pikantnym sosem awokado, oraz Sałatka z awokado, jabłek i boczku z pikantnym sosem z awokado.
Instrukcje
Ułóż 4 plastry boczku obok siebie na powierzchni roboczej.
Umieść marchewkę na 1 końcu i zwinąć marchewkę w plastry boczku.
Przenieś marchewkę na obramowaną blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym boczkiem i marchewką.
Piec około 45 minut, lub aż boczek jest chrupiące.
Lekko ostudzić, następnie ostrożnie poluzować każdy pierścień boczku i przesunąć go z marchewki, utrzymując pierścień w stanie nienaruszonym. Podnieś pierścienie i pozwól ostygnąć.
W małej misce wymieszać majonez z ostrym sosem i doprawić solą. Kiedy marchewka jest wystarczająco chłodna, aby sobie poradzić, pokroić ją w 3-calowe zapałki. Zachowaj inne marchewki do innego użytku.
Aby złożyć pierścień, delikatnie naciśnij 3 kije marchewki razem z 2 plastrami awokado.
Rozłóż cienką warstwę mieszanki majonezu wokół nich, a następnie zwiń w kiełki lucerny. Delikatnie wciśnij to nadzienie do pierścienia z bekonu, wciskając je tylko w połowie lub na tyle daleko, aby trzymać się razem. Powtórz, aby utworzyć Pozostałe pierścienie boczku.
Przełożyć na talerz i podawać w temperaturze pokojowej.
Dodać do przodu: pierścienie boczku można schłodzić na noc. Podgrzać w piekarniku 350 przez 2 minuty lub do skwierczenia.