Pierre Hermé Mogador Macaron

Pierre Hermé Mogador Macaron
Pierre Hermé Mogador Macaron jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 70 i kosztuje 42 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę mineralną, ok. barwnik spożywczy, ok. kolorowanie żywności i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe eklery Pierre ' a Hermé, Czekoladowe eklerki Pierre 'a Herme' a, oraz Tydzień makaronu: makaron różany i waniliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miseczka 1: przesiej cukier puder i zmielone migdały. Barwnik spożywczy wymieszać z pierwszą porcją skroplonego białka i wlać do studni w misce z cukrem pudrem i zmielonymi migdałami.Zagotować wodę i cukier w temperaturze 118ºC. Gdy syrop osiągnie 115ºC (było dla mnie za późno robiąc połowę przepisu, zaczęłam ubijać białka w temperaturze 105ºC), jednocześnie rozpoczynając ubijanie drugiej porcji skroplonego białka do miękkich szczytów. Gdy cukier osiągnie 118ºC, wlej go na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubić i pozostawić do ostygnięcia bezy do 50ºC, a następnie złożyć do mieszanki cukru pudru migdałowego. Podczas składania pracuj od środka na zewnątrz, upewniając się, że wszystkie kolory są równomierne. Do czasu, gdy nie składasz mieszanki skorupy makaron powinien wyglądać błyszcząco.Łyżka ciasta do worka rurowego wyposażonego w zwykłą końcówkę nr 8.Wymieszać ciasto o średnicy około 3-3, 5 cm na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180ºC przez 12-15 minut. Po upieczeniu przesuń pergamin z blachy do pieczenia, a gdy makarony ostygną, zdejmij je z papieru. Na ganache, posiekać czekoladę i umieścić go w misce i umieścić go na podwójnym kotle do zmiękczenia. Zdejmij to z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać miazgę z marakuji, która się zagotowała i odstawić na minutę, zanim zacznie delikatnie ubijać. Następnie ubij kawałki masła w temperaturze pokojowej . Gdy wszystko jest włączone, przenieść do worka rurowego (nie przecinać końcówki) i zacisnąć koniec. Przechowywać w lodówce, aż na tyle twardy, aby rury na makarony.Na koniec napełnij makaron ganache i przechowuj w lodówce przez 24 godziny przed podaniem. Jeśli pogoda jest zbyt gorąca, makarony mogą wykazywać oznaki kondensacji po wyjęciu z lodówki. Aby temu przeciwdziałać, pozwól makaronom osiągnąć temperaturę pokojową w klimatyzowanym pomieszczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn