Pierogi z wieprzowiną i krewetkami

Pierogi z wieprzowiną i krewetkami
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pierogi z wieprzowiną i krewetkami mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 22 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonej wieprzowiny, won Ton owijki, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Pierogi z wieprzowiną i krewetkami (Shu Mai), Pierogi shu Mai z krewetkami i wieprzowiną, oraz Pierogi wieprzowo-krewetkowe na parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 9 składników w średniej misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Pracując z opakowaniem 1 won ton na raz (przykryj pozostałe opakowania, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki wieprzowej do środka każdego opakowania. Zwilżyć krawędzie ciasta wodą i doprowadzić 2 przeciwległe rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Przynieś pozostałe 2 rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Uszczypnij 4 krawędzie, aby je zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
3
Pierogi ułożyć na dużej blasze do pieczenia posypanej 2 łyżeczkami skrobi kukurydzianej i przykryć luźno ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wyłożyć bambusowy parowiec z gotowanymi na parze liśćmi kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
5
Umieścić pierogi 1/2 cala od siebie w parowarze; przykryć pokrywką parowaru.
6
Dodaj wodę do dużej patelni na głębokość 1 cala; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieść parowiec na patelni; pierogi parowe na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć pierogi z parownika.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn