Pierogi Z Serem Waniliowym
Słodkie Pierogi z serem waniliowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 16 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Mieszanka fasoli waniliowej, masło, ciasto na pierogi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Pierogi Smażone Na Słodko, Pierogi Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pierogi ziemniaczano-serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka twarogu do sitka wyłożonego gazą na średniej misce; odstawić na 1 godzinę. Zeskrobać osuszony twarożek do robota kuchennego lub blendera.
Dodać mieszaninę cukru do twarogu; proces aż dobrze wymieszane. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona do mieszanki sera, rezerwując fasolę do innego użycia.
Dodać ser śmietankowy do masy serowej; pulsować, aż będzie gładka.
Umieścić masę serową w misce; schłodzić w zamrażarce przez 30 minut.
Ciasto pierogi podzielić na 16 równych porcji, kształtując każdą z nich w kulkę. Pracując z jedną porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu), zwiń każdą kulkę w kółko o średnicy 3,5 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Łyżka 1 zaokrąglona łyżeczka mieszanki sera na pół każdego okręgu. Przynieś 2 przeciwległe boki koła do środka i uszczypnij, aby zamknąć, zaczynając od środka i ściskając obie strony, tworząc kształt półksiężyca. Powtórz z pozostałym ciastem i mieszaniną sera.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj połowę pierogów; gotuj 7 minut lub do końca (pierogi wyrosną na powierzchnię).
Pierogi wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć w durszlaku (pierogi przykleją się do papierowego ręcznika).
Pierogi układamy w jednej warstwie na blasze lub półmisku. Powtórz procedurę z pozostałymi pierogami.
Ciepła 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 8 pierogi; gotować 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Usunąć pierogi; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami masła i 8 pierogami.
Podawać z musem jabłkowym.