Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 100 porcji z 36 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, owijki wonton, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Wieprzowina i pierogi, Pierogi Wieprzowe, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wieprzowinę, imbir, czosnek, zielona cebula, sos sojowy, olej sezamowy, jajko i kapusta. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
Umieść 1 czubatą łyżeczkę nadzienia wieprzowego na każdej skórze wontona. Zwilż krawędzie wodą i złóż krawędzie, tworząc trójkątny kształt.
Lekko zwiń krawędzie, aby uszczelnić wypełnienie. Pierogi odstawić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię, aż będą gotowe do ugotowania.
Gotować: pierogi na parze w przykrytym bambusie lub metalowym parowcu przez około 15 do 20 minut.